taxklubben.org

Senaste Nytt

2021-04-09

Årsmöte 2021

ÖLTK inbjuder till Årsmöte 13/6 kl 14.00 Det hålls digitalt via Teams. 

Information hur Teams fungerar kommer I samband med anmälan. 

Anmälan skickas till Göran Mejsjö senast 6/6 sekreterare@oltk.com

Mvh 

Styrelsen

2021-01-01

Årsmöte 2021

Till alla medlemmar i ÖLTK

 

Viktig information angående årsmöte 2021. Planerat årsmöte den 28 februari flyttas fram på grund av Covid-19. Nuvarande bestämmelser ger oss inte möjlighet att genomföra ett årsmöte. Skk och HS ger oss möjlighet att flytta fram årsmötet till sista Juni eller helt ställa in det. Senast 15 maj kommer ett beslut från styrelsen med information om hur vi gör. Allt är självklart beroende av hur Covid-19 situationen ser ut.

Har ni några frågor får ni gärna kontakta Ordf. Kristoffer Nohrborg.

Mvh

Styrelsen ÖLTK

2021-01-01

Vandringspriser och Championat

Vill uppmärksamma alla medlemmar som tänker ansöka om att få VP. Er ansökan ska skickas via MAIL till Göran Mejsjö Sekr ÖLTK senast den sista januari. Inga sms eller messenger kommer att godtas. Alla resultat/poäng ni vill ha med i ansökan måste vara officiella och godkända av SKK. Se information om vilka VP ni kan ansöka om under fliken Aktiviteter. Se vidare under Vandringspriser.

Alla ni som har erhållit Championat på era hundar ska anmäla detta innan sista januari. Även det via mail till Göran. Det måste vara officiellt Championat och godkänt av SKK.

2021-01-01

Ordförande har ordet

Gott Nytt 2021!

Vi har nu gått in i ett nytt år och lämnat ett på många sätt underligt år bakom oss.  Jag hoppas att ni efter omständigheterna klarat er bra.

Läget med pandemin ser ju ut att förvärras, så det blir ett år av anpassning även 2021 ser det ut som. Året som gått har varit både med och motgång.

Många aktiviteter och umgänge med nära och kära har fått ställas in men dethar även visat sig att friluftslivet, vilket ju ligger många av oss taxägare varmt om hjärtat, har gått framåt då vi haft en ökning vad gäller provverksamheten på både spår och drevprov.

Hoppas att alla får hålla sig friska och att vaccinet är effektivt så att vi snart är tillbaka till det vanliga.

M.V.H Kristoffer Nohrborg Ordf. ÖLTK